Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Tkachenko А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Tkachenko А. M. 
Strategic management is the main factor of legal entity’s activities [Електронний ресурс] / А. M. Tkachenko, T. S. Zadnipranna // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2014. - № 3(3). - С. 51-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2014_3(3)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 332.575 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Tkachenko А. 
Consumer properties improvement of sugar cookies with fillings with non-traditional raw materials with high biological value [Електронний ресурс] / А. Tkachenko, I. Pakhomova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 3(11). - С. 54-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_3(11)__9
Попередній перегляд:   Завантажити - 372.484 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Tkachenko А. 
Substantiation of the development of formulations for organic cupcakes with an elevated protein content [Електронний ресурс] / А. Tkachenko, G. Birta, Y. Burgu, L. Floka, O. Kalashnyk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 3(11). - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_3(11)__7
З метою розроблення рецептур органічних кексів із підвищеним вмістом білка досліджено та проаналізовано амінокислотний склад чотирьох зразків борошна: пшеничного, пшеничного органічного, житнього органічного та гречаного органічного. Встановлено, що найвищою біологічною цінністю відрізнявся зразок борошна гречаного органічного (68,69 %). Досить високу біологічну цінність мають білки борошна житнього органічного 67,85 %. Виходячи з даних щодо дослідження сировини, розроблено дві рецептури органічних кексів: "Гречаник" і "Житниця". У рецептурі кексу "Гречаник" використано гречане органічне борошно, та інші органічні інгредієнти: цукор тростинний, сироп агави, масло вершкове, олію кунжутну, фезаліс сушений, ізюм сушений, яйця, висівки лляні. У кексі "Житниця" використано 66 % пшеничного органічного та 34 % житнього органічного борошна та органічну сировину: цукор тростинний, сироп рисовий, масло вершкове, олію сезамову, журавлину сушену, шовковицю сушену, яйця, висівки житні. Встановлено, що розроблені кекси відрізнялися високими органолептичними показниками. З фізико-хімічних показників якості досліджено масову частку вологи, лужність і масову частку золи. З показників безпечності визначено вміст токсичних металів та афлотоксину В1. Зразки нових кексів відповідали за показниками якості та безпечності нормативній документації. Найвищим вмістом білка відрізнявся кекс "Гречаник" - 7,1/100 г, а найнижчим контрольний зразок на основі пшеничного борошна (4,9/100 г). Ці результати вказують на те, що використання гречаного органічного борошна у кондитерській і хлібопекарській промисловості є перспективним у плані створення функціональних екологічно чистих виробів. Враховуючи той факт, що Україна є переважно постачальником органічної сировини, а не готової продукції, отримані результати можуть використовувати підприємства кондитерської промисловості для розширення асортименту органічних виробів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 641.97 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Doronin Yu. S. 
Neutral and charged excimer complexes in cathodoluminescence spectra from substrate-free icosahedral and crystalline clusters of argon [Електронний ресурс] / Yu. S. Doronin, V. L. Vakula, G. V. Kamarchuk, А. А. Tkachenko, V. N. Samovarov // Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія : Фізика. - 2015. - Вип. 23. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKhIF_2015_23_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 716.978 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Doronin Yu. S. 
Desorption of excited H* atoms from free clusters Ar/CH4 and solid Ar doped with CH4 [Електронний ресурс] / Yu. S. Doronin, V. L. Vakula, G. V. Kamarchuk, А. А. Tkachenko, I. V. Khyzhniy, S. A. Uyutnov, M. A. Bludov, E. V. Savchenko // Фізика низьких температур. - 2021. - Т. 47, Вип. 12. - С. 1157-1164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PhNT_2021_47_12_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.83 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Tkachenko А. S. 
The histological characterization of the articular cartilage of the temporomandibular joint under conditions of the skeletal injury [Електронний ресурс] / А. S. Tkachenko // Вісник проблем біології і медицини. - 2022. - Вип. 2(2). - С. 165-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vpbm_2022_2(2)__23
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.993 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського